VRRA ROUND 3

Friday Practice and Endurance Series Racing

7:00	Registration Open	ıs	
8:00	Rider's Meeting		
9:00	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
9:15	Practice Group 2	medium and	d Practice Group 7 endurance
9:30	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
9:45	Practice Group 4	sidecars	
10:00	Bike Pickup		15 minutes
10:15	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
10:30	Practice Group 2	medium and	d Practice Group 7 endurance
10:45	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
11:00	Practice Group 4	sidecars	
11:15	Bike Pickup		15 minutes
11:30	Practice Group 1	not as fast	
11:45	Practice Group 2	medium	
12:00	Lunch Break		60 minutes - Endurance setup in Pit Lane
1:00	Practice Group 3	fast	
1:15	Practice Group 4	sidecars	
1:30	Bike Pickup		15 minutes
1:45	Practice Group 1	not as fast	
2:00	Practice Group 2	medium	
2:15	Practice Group 3	fast	
2:30	Practice Group 4	sidecars	
2:45	Bike Pickup		15 minutes - Endurance setup in Hot Pit
3:00	Endurance Race S	tart	
5:00	Endurance Race End		

Saturday Qualifying

7:00	Registration	n Open	S	
8:00	Rider's Mee	eting		
9:00	Practice Gro	oup 1	not as fast	
9:15	Practice Gro	oup 2	medium	
9:30	Practice Gro	oup 3	fast	
9:45	Practice Gro	oup 4	sidecars	
10:00	Bike Pickup)		15 minutes
10:15	Practice Gro	oup 1	not as fast	
10:30	Practice Gro	oup 2	medium	
10:45	Practice Gro	oup 3	fast	
11:00	Practice Gro	oup 4	sidecars	
11:15	Bike pickup)		15 minutes
11:30	Heat 1	P5 F1	, P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweigh	t Invitational
11:45	Heat 2	P2 Lig	ghtweight, P1-Open, Pre 65-350	
12:00	Lunch Brea	k		60 minutes
1:00	Heat 3	P4 F3	, P3 Middleweight	
1:15	Heat 4	P3 Ur	nlimited Phillip Island Fire Breathers Invitation	nal
1:30	Bike Pickup)		15 minutes
1:45	Heat 5	P4 F2	, Modern Lightweight Invitational	
2:00	Heat 6	P1-35	50, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50	
2:15	Bike Pickup)		15 minutes
2:30	Heat 7	Vinta	ge Open Junior	
2:45	Race 8	SRA s	idecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	
3:00	Bike Pickup)		15 minutes
3:15	Heat 9	P5 F2	, P4 F1	
3:30	Heat 10	P2 He	eavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweigh	t
3:45	Bike Pickup)		15 minutes
4:00	Heat 11	Vinta	ge Open Senior	
4:15	Heat 12	P2 M	iddleweight Production, P1-500, P1-250	
4:30	Heat 13	Mast	ers P1 and P2, Warwick Cup	
4:45	Reserved ti	me		
5:00	End racing			

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings
West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports

Sunday Finals

8:00	Rider's Mee	eting			
9:00	Practice Gro	oup 1 not as fast			
9:15	Practice Group 2 medium				
9:30	Practice Gro	oup 3 fast			
9:45	Practice Gro	oup 4 sidecars			
10:00	Bike pickup		20 minutes		
10:20	Race 14	P5 F1, P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweigh	t Invitational		
10:40	Race 15	P2 Lightweight, P1-Open, Pre 65-350			
11:00	Bike pickup		20 minutes		
11:20	Race 16	P4 F3, P3 Middleweight			
11:40	Race 17	P3 Unlimited Phillip Island Fire Breathers Invitation	nal		
12:00	Lunch Break 60				
1:00	Race 18	P4 F2, Modern Lightweight Invitational			
1:20	Race 19	P1-350, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50			
1:40	Bike Pickup		10 minutes		
1:50	Race 20	Vintage Open Junior			
2:10	Race 21	SRA sidecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars			
2:30	Bike Pickup		10 minutes		
2:40	Race 22	P5 F2, P4 F1			
3:00	Race 23	P2 Heavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweigh	t		
3:20	Bike Pickup		10 minutes		
3:30	Race 24	Vintage Open Senior			
3:50	Race 25	P2 Middleweight Production, P1-500, P1-250			
4:10	Race 26	Masters P3, P4 and P5			
4:30	Reserved tir	me			
5:00	End racing				