VRRA ROUND 1

Friday Practice and Endurance Series Racing

7:00	Registration Open	S	
8:00	Rider's Meeting		
9:00	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
9:15	Practice Group 2	medium an	d Practice Group 7 endurance
9:30	Practice Group 3	fast and Pra	ictice Group 7 endurance
9:45	Practice Group 4	sidecars	
10:00	Bike Pickup		15 minutes
10:15	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
10:30	Practice Group 2	medium an	d Practice Group 7 endurance
10:45	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
11:00	Practice Group 4	sidecars	
11:15	Bike Pickup		15 minutes
11:30	Practice Group 1	not as fast	
11:45	Practice Group 2	medium	
12:00	Lunch Break		60 minutes - Endurance setup in Pit Lane
1:00	Practice Group 3	fast	
1:15	Practice Group 4	sidecars	
1:30	Bike Pickup		15 minutes
1:45	Practice Group 1	not as fast	
2:00	Practice Group 2	medium	
2:15	Practice Group 3	fast	
2:30	Practice Group 4	sidecars	
2:45	Bike Pickup		15 minutes - Endurance setup in Hot Pit
3:00	Endurance Race S	tart	
5:00	Endurance Race E	nd	

Saturday Qualifying

8:00 Rider's Meeting 9:00 Practice Group 1 not as fast 9:15 Practice Group 2 medium 9:30 Practice Group 3 fast					
9:15 Practice Group 2 medium 9:30 Practice Group 3 fast					
9:30 Practice Group 3 fast					
•					
9:45 Practice Group 4 sidecars					
10:00 Bike Pickup 15 minu	utes				
10:15 Practice Group 1 not as fast					
10:30 Practice Group 2 medium					
10:45 Practice Group 3 fast					
11:00 Practice Group 4 sidecars					
11:15 Bike pickup 15 minu	utes				
11:30 Heat 1 Vintage Open Junior					
11:45 Heat 2 SRA sidecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars (A HEAT	Γ)				
12:00 Lunch Break 60 minu	Lunch Break 60 minutes				
1:00 Heat 3 P5 F2, P4 F1					
1:15 Heat 4 P2 Heavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweight					
1:30 Bike Pickup 15 minu	utes				
1:45 Heat 5 Vintage Open Senior					
2:00 Heat 6 P2 Middleweight Production, P1-500, P1-250					
2:15 Bike Pickup 15 minu	utes				
2:30 Heat 7 P5 F1, P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweight Invitation	ional				
2:45 Heat 8 P2 Lightweight, P1-Open, Pre 65-350					
3:00 Bike Pickup 15 minu	utes				
3:15 Heat 9 P4 F3, P3 Middleweight					
3:30 Heat 10 SRA sidecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars (B HEAT)	Γ)				
3:45 Bike Pickup 15 minu	utes				
4:00 Heat 11 P4 F2, Modern Lightweight					
4:15 Heat 12 P1-350, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50					
4:30 Reserved time					
5:00 End racing					

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports

Sunday Finals

8:00	Rider's Mee	ting				
9:00	Practice Group 1 not as fast					
9:15	Practice Group 2 medium					
9:30	Practice Group 3 fast					
9:45	Practice Group 4 sidecars					
10:00	Bike pickup 20 minut					
10:20	Race 13	Vintage Open Junior				
10:40	Race 14	SRA sidecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(A FINAL)			
11:00	Bike pickup		20 minutes			
11:20	Race 15	P5 F2, P4 F1				
11:40	Race 16	P2 Heavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweigh	t			
12:00	Lunch Break 60 minutes					
1:00	Race 17	Vintage Open Senior				
1:20	Race 18	P2 Middleweight Production, P1-500, P1-250				
1:40	Bike Pickup		20 minutes			
2:00	Race 19	P5 F1, P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweigh	t Invitational			
2:20	Race 20	P2 Lightweight, P1-Open, Pre 65-350				
2:40	Bike Pickup		20 minutes			
3:00	Race 21	P4 F3, P3 Middleweight				
3:20	Race 22	SRA sidecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(B FINAL)			
3:40	Bike Pickup		20 minutes			
4:00	Race 23	P4 F2, Modern Lightweight				
4:20	Race 24	P1-350, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50				
4:40	Reserved time					
5:00	End racing					