VRRA ROUND 4

Friday Practice and Endurance Series Racing

7:00	Registration Open	ıs	
8:00	Rider's Meeting		
9:00	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
9:15	Practice Group 2	medium and	d Practice Group 7 endurance
9:30	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
9:45	Practice Group 4	sidecars	
10:00	Bike Pickup		15 minutes
10:15	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
10:30	Practice Group 2	medium and	d Practice Group 7 endurance
10:45	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
11:00	Practice Group 4	sidecars	
11:15	Bike Pickup		15 minutes
11:30	Practice Group 1	not as fast	
11:45	Practice Group 2	medium	
12:00	Lunch Break		60 minutes - Endurance setup in Pit Lane
1:00	Practice Group 3	fast	
1:15	Practice Group 4	sidecars	
1:30	Bike Pickup		15 minutes
1:45	Practice Group 1	not as fast	
2:00	Practice Group 2	medium	
2:15	Practice Group 3	fast	
2:30	Practice Group 4	sidecars	
2:45	Bike Pickup		15 minutes - Endurance setup in Hot Pit
3:00	Endurance Race S	tart	
5:00	Endurance Race End		

Saturday Qualifying

7:00	Registration Opens				
8:00	Rider's Med	eting			
9:00	Practice Gro	oup 1	not as fast		
9:15	Practice Gro	oup 2	medium		
9:30	Practice Gro	oup 3	fast		
9:45	Practice Gro	oup 4	sidecars		
10:00	Bike Pickup)		15 minutes	
10:15	Practice Gro	oup 1	not as fast		
10:30	Practice Gro	oup 2	medium		
10:45	Practice Gro	oup 3	fast		
11:00	Practice Gro	oup 4	sidecars		
11:15	Bike pickup)		15 minutes	
11:30	Heat 1	P2 He	eavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweigh	t	
11:45	Heat 2	Vinta	ge Open Senior		
12:00	Lunch Brea	k		60 minutes	
1:00	Heat 3	P2 M	iddleweight Production, P1-500, P1-250		
1:15	Heat 4	P5 F1	, P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweigh	t Invitational	
1:30	Bike Pickup)		15 minutes	
1:45	Heat 5	P2 Lig	ghtweight, P1-Open, Pre 65-350		
2:00	Heat 6	P4 F3	, P3 Middleweight		
2:15	Bike Pickup)		15 minutes	
2:30	Heat 7	SRA s	idecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(B HEAT)	
2:45	Heat 8	P4 F2	, Modern Lightweight		
3:00	Bike Pickup)		15 minutes	
3:15	Heat 9	P1-35	50, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50		
3:30	Heat 10	Vinta	ge Open Junior		
3:45	Bike Pickup)		15 minutes	
4:00	Heat 11	SRA s	idecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(A HEAT)	
4:15	Heat 12	P5 F2	, P4 F1		
4:30	Reserved ti	me			
5:00	End racing				

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings
West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports

Sunday Finals

8:00	Rider's Mee	ting			
9:00	Practice Gro	up 1 not as fast			
9:15	Practice Gro	up 2 medium			
9:30	Practice Group 3 fast				
9:45	Practice Gro	up 4 sidecars			
10:00	Bike pickup		20 minutes		
10:20	Race 13	P2 Heavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweigh	t		
10:40	Race 14	Vintage Open Senior			
11:00	Bike pickup		20 minutes		
11:20	Race 15	P2 Middleweight Production, P1-500, P1-250			
11:40	Race 16	P5 F1, P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweigh	t Invitational		
12:00	Lunch Break		60 minutes		
1:00	Race 17	P2 Lightweight, P1-Open, Pre 65-350			
1:20	Race 18	P4 F3, P3 Middleweight			
1:40	Bike Pickup		20 minutes		
2:00	Race 19	SRA sidecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(B FINAL)		
2:20	Race 20	P4 F2, Modern Lightweight			
2:40	Bike Pickup		20 minutes		
3:00	Race 21	P1-350, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50			
3:20	Race 22	Vintage Open Junior			
3:40	Bike Pickup		20 minutes		
4:00	Race 23	SRA sidecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(A FINAL)		
4:20	Race 24	P5 F2, P4 F1			
4:40	Reserved tin	ne			
5:00	End racing				