2023 VRRA Vintage Festival

Brought to you by HB CYCLE

Friday Practice and Endurance Series Racing

7:00	Registration Opens	
8:00	Rider's Meeting	
9:00	Practice Group 3 fast and Pr	actice Group 7 endurance
9:15	Practice Group 4 sidecars	
9:30	Practice Group 1 not so fast	and Practice Group 7 endurance
9:45	Practice Group 2 medium ar	nd Practice Group 7 endurance
10:00	Bike Pickup	15 minutes
10:15	Practice Group 3 fast and Pr	actice Group 7 endurance
10:30	Practice Group 4 sidecars	
10:45	Practice Group 1 not so fast	and Practice Group 7 endurance
11:00	Practice Group 2 medium ar	nd Practice Group 7 endurance
11:15	Bike Pickup	15 minutes
11:30	Practice Group 3 fast and Pr	actice Group 7 endurance
11:45	Practice Group 4 sidecars	
12:00	Lunch Break	60 minutes - Endurance setup in Pit Lane
1:00	Practice Group 1 not so fast	
1:15	Practice Group 2 medium	
1:30	Bike Pickup	15 minutes
1:45	Practice Group 3 fast	
2:00	Practice Group 4 sidecars	
2:15	Practice Group 1 not so fast	
2:30	Practice Group 2 medium	
2:45	Bike Pickup	15 minutes - Endurance set up in Hot Pit
3:00	Endurance Race Start	
5:00	Endurance Race End	

2023 VRRA Vintage Festival

Brought to you by HB CYCLE

Saturday Qualifying

7:00	Registratio	n Onens				
8:00	Registration Opens Rider's Meeting					
9:00	Practice G	•	fast			
9:15	Practice G	•	sidecars			
9:30	Practice G	•	not so fast			
9:45	Practice G	•	medium			
10:00	Bike picku	•	caia	15 minutes		
10:15	Practice G	-	fast			
10:30	Practice Group 4		sidecars			
10:45	Practice Group 1		not so fast			
11:00	Practice Group 2		medium			
11:15	Bike pickup 15 minutes					
11:30	Race 1	Vintage O _l	pen Senior			
11:45	Race 2	P2 Lightwe	eight, P1-200, Pre 65-500 and Pre 50)		
12:00	Lunch Break 60 minutes					
1:00	Race 3	P5 F2, Sec	cond Wave P4 F1			
1:15	Race 4	P2 Heavyv	veight, P1-500, P1-250			
1:30	Bike Pickup 15 minutes					
1:45	Race 5	P5 F1				
2:00	Race 6	P3 Superb	ike Light, Second wave Modern Ligh	ntweight		
2:15	Bike Pickup 15 minutes					
2:30	Race 7	P4 F3				
2:45	Race 8	P1-Open,	Second Wave P1-350, Pre 65-350			
3:00	Race 9	P3 Middle	weight, Second Wave P2 Middlewe	ight Production		
3:15	Bike Picku	ike Pickup 15 minutes				
3:30	Race 10	Vintage O	pen Junior			
3:45	Race 11	SRA sideca	ars, P3 Sidecars, Second Wave P2 Si	decars, P1 Sidecars		
4:00	Race 12	P3 Superb	ike Heavy, Second wave P4 F2			
4:15	Race 13		1 and P2, Second wave Warwick Cu	р		
4:30	Reserved time					
5:00	End racing	•				

2023 VRRA Vintage Festival

Brought to you by HB CYCLE

Sunday Finals

8:00	Rider's Me	eting				
9:00	Practice Gr	roup 3	fast			
9:20	Practice Gr	oup 4	sidecars			
9:40	Practice Gr	oup 1	not so fast			
10:00	Practice Group 2 medium					
10:20	Bike Pickup 20 minutes					
10:40	Race 14	Vintage Op	en Senior			
11:00	Race 15	P2 Lightwe	eight, P1-200, Pre 65-500 and Pre 50)		
11:20	Race 16	P5 F2, Sec	ond Wave P4 F1			
11:40	Race 17	P2 Heavyw	eight, P1-500, P1-250			
12:00	Lunch Break 60 minutes					
1:00	Race 18	P5 F1				
1:20	Race 19	P3 Superbike Light, Second wave Modern Lightweight				
1:40	Bike Pickup		20 minutes			
2:00	Race 20	P4 F3				
2:20	Race 21	P1-Open, S	Second Wave P1-350, Pre 65-350			
2:40	Race 22	P3 Middle	weight, Second Wave P2 Middlewei	ight Production		
3:00	Bike Pickup		20 minutes			
3:20	Race 23	Vintage Op	oen Junior			
3:40	Race 24	SRA sideca	rs, P3 Sidecars, Second Wave P2 Si	decars, P1 Sidecars		
4:00	Race 25	P3 Superbi	ke Heavy, Second wave P4 F2			
4:20	Race 26	Masters P3	3, P4 and P5			
4:40	Reserved time					
5:00	End racing					

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports