Friday Practice and Endurance Series Racing

7:00	Registration Open	S	
8:00	Rider's Meeting		
9:00	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
9:15	Practice Group 2	medium and	d Practice Group 7 endurance
9:30	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
9:45	Practice Group 4	sidecars	
10:00	Bike Pickup		15 minutes
10:15	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
10:30	Practice Group 2	medium and	d Practice Group 7 endurance
10:45	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
11:00	Practice Group 4	sidecars	
11:15	Bike Pickup		15 minutes
11:30	Practice Group 1	not as fast	
11:45	Practice Group 2	medium	
12:00	Lunch Break		60 minutes - Endurance setup in Pit Lane
1:00	Practice Group 3	fast	
1:15	Practice Group 4	sidecars	
1:30	Bike Pickup		15 minutes
1:45	Practice Group 1	not as fast	
2:00	Practice Group 2	medium	
2:15	Practice Group 3	fast	
2:30	Practice Group 4	sidecars	
2:45	Bike Pickup		15 minutes - Endurance set up in Hot Pit
3:00	Endurance Race S	tart	
5:00	Endurance Race E	nd	

Saturday Qualifying

7:00	Registration	n Open	S		
8:00	Rider's Med	eting			
9:00	Practice Gro	oup 1	not as fast		
9:15	Practice Gro	oup 2	medium		
9:30	Practice Gro	oup 3	fast		
9:45	Practice Gro	oup 4	sidecars		
10:00	Bike Pickup)		15 minutes	
10:15	Practice Gro	oup 1	not as fast		
10:30	Practice Gro	oup 2	medium		
10:45	Practice Gro	oup 3	fast		
11:00	Practice Gro	oup 4	sidecars		
11:15	Bike pickup 15 minutes				
11:30	Heat 1	P2 He	eavyweight, P1-500, P1-250		
11:45	Heat 2	P5 F1			
12:00	Lunch Break 60 minutes				
1:00	Heat 3	P3 M	iddleweight, Second wave P2 Middleweight	Production	
1:15	Heat 4	P2 Lig	htweight, P1-Open, Pre 65-350		
1:30	Heat 5	P4 F2	, Second wave Modern Lightweight		
1:45	Bike Pickup 15 minutes			15 minutes	
2:00	Heat 6	P4 F3			
2:15	Heat 7	P3 Lig	ghtweight		
2:30	Bike Pickup)		15 minutes	
2:45	Heat 8	Vinta	ge Open Junior		
3:00	Heat 9	SRA s	idecars, P3 Sidecars, Second wave P2 Sideca	rs, P1 Sidecars	
3:15	Heat 10	РЗ Не	eavyweight		
3:30	Bike Pickup)		15 minutes	
3:45	Heat 11	Vinta	ge Open Senior		
4:00	Heat 12	P1-35	60, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50		
4:15	Heat 13	P5 F2	, Second Wave P4 F1		
4:30	Reserved time				
5:00	End racing				

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports

Sunday Finals

8:00	Rider's Mee	eting			
9:00	Practice Group 1 not as fast				
9:15	Practice Group 2 medium				
9:30	Practice Group 3 fast				
9:45	Practice Gro				
10:00	Bike pickup	20 minutes			
10:20	Race 14	P2 Heavyweight, P1-500, P1-250			
10:40	Race 15	P5 F1			
11:00	Bike pickup		20 minutes		
11:20	Race 16	P3 Middleweight, Second Wave P2 Middleweight	Production		
11:40	Race 17	P2 Lightweight, P1-Open, Pre 65-350			
12:00	Lunch Break 60 mi				
1:00	Race 18	P4 F2, Second wave Modern Lightweight			
1:20	Race 19	P4 F3			
1:40	Race 20	P3 Lightweight			
2:00	Bike Pickup		20 minutes		
2:20	Race 21	Vintage Open Junior			
2:40	Race 22	SRA sidecars, P3 Sidecars, Second wave P2 Sideca	rs, P1 Sidecars		
3:00	Race 23	P3 Heavyweight			
3:20	Bike Pickup		20 minutes		
3:40	Race 24	Vintage Open Senior			
4:00	Race 25	P1-350, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50			
4:20	Race 26	P5 F2, Second Wave P4 F1			
4:40	Reserved time				
5:00	End racing				

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings
West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports