2023 VRRA Quinte TT

Friday Practice and Endurance Series Racing

7:00	Registration Opens	
8:00	Rider's Meeting	
9:00	Practice Group 1 not so fast	
9:20	Practice Group 2 medium	
9:40	Practice Group 3 fast	
10:00	Practice Group 4 sidecars	
10:20	Bike Pickup	20 minutes
10:40	Practice Group 1 not so fast	
11:00	Practice Group 2 medium	
11:20	Practice Group 3 fast	
11:40	Practice Group 4 sidecars	
12:00	Lunch Break	60 minutes - Endurance setup in Pit Lane
1:00	Practice Group 1 not so fast	
1:20	Practice Group 2 medium	
1:40	Bike Pickup	20 minutes
2:00	Practice Group 3 fast	
2:20	Practice Group 4 sidecars	
2:40	Bike Pickup	20 minutes - Endurance set up in Hot Pit
3:00	Endurance Race Start	
5:00	Endurance Race End	

(20 minute sessions in the morning) (20 minute sessions in the afternoon)

2023 VRRA Quinte TT

Saturday Qualifying

7:00	Registrati	on Opens					
8:00	Rider's M	Rider's Meeting					
9:00	Warm up	Group 1	not so fast				
9:20	Warm up	Group 2	medium				
9:40	Bike pickı	Bike pickup 20					
10:00	Warm up	Group 3	fast				
10:20	Warm up	Group 4					
10:40	Bike Picku	Bike Pickup 20 minutes					
11:00	Race 1	P4 F3					
11:20	Race 2	P1-Open	, Second Wave P1-350				
11:40	Race 3	P2 Middl	leweight Production, Secon	nd Wave P3 Superbike light			
12:00	Lunch Bre	Break 60 minutes					
1:00	Race 4	Vintage (Open Junior				
1:20	Race 5	P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars, SRA sidecars					
1:40	Race 6	P3 Super	bike Heavy				
2:00	Bike Picku	kup 20 minutes					
2:20	Race 7	Vintage (Open Senior				
2:40	Race 8	P2 Lightv	weight, P1-200, Pre 65-500	, Pre 65-350 and Pre 50			
3:00	Race 9	P5 F2, S	econd Wave P4 F2				
3:20	Bike Picku	kup 20 minutes					
3:40	Race 10	P2 Heavy	yweight, P1-500, P1-250				
4:00	Race 11	P5 F1, P4	4 F1				
4:20	Race 12	P3 Middl	leweight, Second wave Mo	odern Lightweight			
4:40	Reserved	Reserved time					
5:00	End racing	5					

(one 20 minute session each for practice) (race time 20 minutes long)

2023 VRRA Quinte TT

Sunday Finals

8:00	Rider's M	eeting				
9:00	Warm up	Group 1	not so fast			
9:20	Warm up	Group 2	medium			
9:40	Bike pickı	q		20 minutes		
10:00	Warm up	Group 3	fast			
10:20	Warm up	Group 4	sidecars			
10:40	Bike Picku	Bike Pickup 20 minutes				
11:00	Race 1	P4 F3				
11:20	Race 2	P1-Open,	, Second Wave P1-350			
11:40	Race 3	P2 Middl	eweight Production, Second Wa	ve P3 Superbike light		
12:00	Lunch Bre	Lunch Break 60 minutes				
1:00	Race 4	Vintage C	Open Junior			
1:20	Race 5	P3 Sideca	ars, P2 Sidecars, P1 Sidecars, SRA	sidecars		
1:40	Race 6	P3 Super	bike Heavy			
2:00	Bike Picku	Bike Pickup 20 minutes				
2:20	Race 7	Vintage C	Dpen Senior			
2:40	Race 8	P2 Lightv	veight, P1-200, Pre 65-500, Pre 6	5-350 and Pre 50		
3:00	Race 9	P5 F2, Se	econd Wave P4 F2			
3:20	Bike Picku	qu		20 minutes		
3:40	Race 10	P2 Heavy	weight, P1-500, P1-250			
4:00	Race 11	P5 F1, P4	F1			
4:20	Race 12	P3 Middl	eweight, Second wave Modern I	Lightweight		
4:40	Reserved	Reserved time				
5:00	End racing	5				

(one 20 minute session each for practice) (race time 20 minutes long)